Bygg en bjørn – tallene 1-10

35.00kr

DIGITALT PRODUKT

Bygg en bjørn med tallene 1-10. Perfekt å bruke i opplæringen av tallene fra 1-10. Kan også gjerne brukes som innøving av tiervenner opp til 9+1 (inneholder ikke 0). Bruk opplegget til å bygge en bjørn med de ulike delene av bjørnen ved å sette de sammen ut fra tallene som står/er vist på hver del.

Forslag til bruk:

  • Samle alle delene og gi et og et barn ansvar for sitt eget tall. De skal så finne alle delene til sin bjørn.
  • Jobb gruppevis – enten har en gruppe ansvar for sitt tall, ellers kan de sammen lage alle tallene. Gjør litt vanskeligere ved å finne tiervenner.
  • SUPERTIPS: Gruppestaffet. Samle alle delene i midten, og del inn i grupper et stykke unna midten. Del ut feks to bjørnemager til hver gruppe. Gruppene løper en og en inn for å finne biter som passer til sin bjørn. Førstemann til å bli ferdig. Her må gruppene også samarbeide og kommunisere om hva de trenger/mangler (alle bjørnene har samme type bilder, så man kan feks vite at man mangler den delen med dinosauren eller at man mangler et bein). Her kan man også gjøre det vanskeligere ved å finne tiervenner.

Opplegget inneholder:

  • Bjørner i tre ulike farger med tallene 1-10.
  • Hver bjørn er delt opp i de ulike delene, slik at barna selv må sette sammen bjørnen riktig. På magen står tallet, mens de ulike delene har tallene som et bilde/visuelt.

 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Bygg en bjørn – tallene 1-10”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *