Puslespill matematikk: nivå 1 – tallene 1-10

50.00kr

Informasjon:

Dette opplegget passer veldig bra for de minste, i arbeidet med tallene 1-10, med telling, pluss og minus. Det kan være fint for mange å ha konkreter å jobbe med, samtidig som at man rett og slett må lære seg det å løse regnestykker uten konkreter. Det å finne morsomme og andre metoder å arbeide på, kan derfor være lurt for å få med seg alle. Her er det også i dette opplegget veldig fint å samarbeide med andre.

Hvordan bruke opplegget?

I dette opplegget er det puslespill-brikker som brukes, og måten man bruker aktiviteten på kan selvsagt varieres ut fra eget ønske og nivå. Man kan enten bruke alle brikkene sammen, eller dele opp ut fra kunnskapsnivået til barna. Man kan skrive ut i ulike størrelser, og det kan være fint å bruke det i for eksempel stasjonsundervisning eller andre smågrupper.

Skriv ut de ulike puslespillene med fire brikker i hvert, laminer og klipp ut brikkene. Dermed kan barna sammen samle og bygge opp igjen puslespillene slik at de blir riktig. Puslespillene inneholder blant annet et tall, et regnestykke, en figur og norske mynter/sedler.

Dette opplegget inneholder:

•Puslespill med fire brikker i tallene 1-10 med fire ulike måter å komme frem til tallet
•Puslespill med to brikker i tallene 1-10
•Puslespill med fire brikker i tallene 1-10 med kun bilder/figurer
•Puslespill med fire brikker i tallene 1-10 med kun regnestykker (pluss og minus)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Puslespill matematikk: nivå 1 – tallene 1-10”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *